Сипаттамасы (Описание)
Тамақ өнімдерімен жанасатын сүзбе мен кілегей қаптарды, сүзгілерді және басқа да тоқыма материалдарын жуу, ағарту және дезинфекциялау мақсатында мақта-мата ақ киімді, арнайы киімді, зертханалық халаттарды сулау, қатты беттерді (тот баспайтын болат, керамикалық плитка, шыны эмаль, синтетикалық материалдар, ағаш беттер) жуу және санитарлық өңдеу.
Қолдану
Қол әдісі: концентрациясы 0,5-10%, температурасы 20 – 40С, Экспозиция - 10 мин-2 сағат.
Механикаландырылған әдіс: концентрациясы 0,5-2%, температурасы 20-60С, экспозициясы 15-60 мин.
Қасиеттері
Құрамы: Натрий гипохлориті >30%, комплексті түзгіштер <5%, натрий гидроксиді <5%, иондық емес беттік белсенді заттар <5%.
Жарамдылық мерзімі: 1 жыл. ТУ 2381-017-68251848-2016
Сақтау шарттары: өндірушінің түпнұсқалық қаптамасында +5С-тен +25С-қа дейінгі температурада сақтау керек. Тасымалдау кезінде мұздатуға жол беріледі. Мұздату жағдайында өнімді бөлме температурасына дейін жеткізіп, жақсылап араластырыңыз.
Материалдармен үйлесімділік: ұсынылған концентрацияны ескере отырып, өнім сілтілікке төзімді материалдармен үйлесімді.